Thursday, September 16, 2010

Ειδήσεις από το μέλλον

Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί… όταν έβλεπα την μητέρα μου να λέει τον καφέ στην κόρη της γειτόνισσας και σε άλλες κοπέλες… γελούσα και ένοιωθα περήφανος που δεν πίστευα σε τέτοια πράγματα. Περήφανος που καταλάβαινα πως δεν γινόταν ένας ‘δρόμος’ που καταλήγει σε ένα ‘στεφάνι’ να ήταν η κοινή μοίρα όλων αυτών των κοριτσιών και πως δεν υπάρχει τρόπος να προβλέπει κανείς τα μελλούμενα…

Τώρα που μεγάλωσα νοιώθω ξανά περήφανος, αλλά αυτήν την φορά είναι η περηφάνια κάποιου που δεν φοβάται να αναγνωρίσει το λάθος του.
Δεν έμαθα να λέω τον καφέ, έμαθα όμως ότι όλες αυτές οι κοπέλες παντρεύτηκαν και αναπολώντας δικές μου προβλέψεις που επιβεβαιώθηκαν δεν χρειάστηκε να επιστρατεύσω και πολλή από την ευφυΐα μου για να συνειδητοποιήσω ότι ισχύει αυτό που φοβόμουν να πιστέψω: Το χάρισμα της μητέρας μου είναι αληθινό και κληρονομικό.

Δείλιασα μπροστά στην ευθύνη που φέρει μια τέτοια δύναμη… Φαντάστηκα την χλεύη και την δυσπιστία… αλλά το να την αποκρύψω θα ήταν εγωιστικό και ηθικά ανέντιμο.

Ικανότητες που δύνανται να βοηθήσουν την κοινωνία δεν ανήκουν στους κατόχους τους, αλλά σε όλους.

Τέσσερις εκσπερματώσεις μετά από ενάμιση μπουκάλι Jameson είναι κάτι αξιοθαύμαστο σίγουρα, αλλά δεν είναι ωφέλιμο για πολλούς. Τρεις μετά από ένα μπουκάλι ούζο αφήνουν hangover και δεν ωφελούν ουσιαστικά κανέναν.

Να προβλέπεις το μέλλον όμως, και να εκφράζεις τις προβλέψεις σου με τέτοιον τρόπο ώστε να οδηγούν τους αποδέκτες των σε σοφές επιλογές, είναι κάτι


Ξέρω ότι όλα αυτά δεν αρκούν. Ξέρω ότι, δικαίως, έχετε αμφιβολίες.
Σας ερωτώ λοιπόν: Πώς μερικοί άλλοι ‘προφήτες’ διαθέτουν ακόμα ίχνη αξιοπιστίας όταν οι προβλέψεις τους έχουν αποτύχει παταγωδώς; ΟΚ, ίσως να μην τους θεωρείτε όλοι σας αξιόπιστους, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή δείξατε ενδιαφέρον για αυτούς και τις προφητείες τους…




Αυτό απλά για να έρθει το θέμα στο σωστό επίπεδο. Δεν με ενδιαφέρουν οι ανούσιες συγκρίσεις ούτε περιμένω να με εμπιστευτείτε εν λευκώ. Όντας αυτό το πρώτο μου άρθρο του είδους, επέλεξα οι προφητείες μου σε αυτό να είναι πλήρως επιβεβαιώσιμες. Όσοι με αμφισβητήσετε, απλά περιμένετε… 



Από ‘Το Βήμα’, 8 Φεβρουαρίου 2011:

BLOG ‘ΒΙΤΡΙΝΑ’ ΚΑΛΥΠΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!
Ξέφραγο αμπέλι το ελληνικό ιντερνέτ!

Με την προσαγωγή 7 ατόμων έληξε έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που διενεργήθη σε γνωστό νεανικό ιστολόγιο ύστερα από καταγγελίες χρηστών περί φαινομενικής διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η Δίωξη, ύστερα από πολύμηνη παρακολούθηση του προγράμματος άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων που λειτουργούσε στο ιστολόγιο κατάφερε να εντοπίσει τα προσωπικά στοιχεία των κατηγορουμένων και προέβη στην σύλληψή τους.
     

Εγκέφαλος της σπείρας φέρεται να είναι 21χρονος κάτοικος Τρίπολης, ενώ ηγετικό ρόλο θεωρείται ότι κατείχε 25χρονος Ιωαννίτης ο οποίος φοιτούσε στην Κρήτη.

‘Άνδρο ανομίας και ανωμαλίας’ χαρακτήρισε το εν λόγω ιστολόγιο ο επικεφαλής της επιχείρησης προσθέτοντας πως η διακίνηση πορνογραφικού υλικού είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου…

Όπως δήλωσε: “Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται ένας νεο-ναζίς με βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο, μια σταλινική, μια σεναριογράφος με διαταραγμένη προσωπικότητα, μια νεαρή που διατηρεί σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο καθώς και η αδελφή της τελευταίας η οποία είχε προ μηνών αποδράσει από την πτέρυγα ‘Ανεγκεφαλίτιδας και Διπολικών Διαταραχών’ του Δρομοκαϊτείου… Ο 21χρονος φαίνεται πως είχε την προτίμησή του στις μικρότερες ηλικίες ενώ ο 25χρονος διατηρούσε την εικόνα ευχαρούς κοινωνικού ατόμου κάνοντας παράλληλα άσεμνες προτάσεις σε ανυποψίαστες κοπέλες με σκοπό να τους προκαλέσει σύγχυση ώστε να ενδώσουν στις ορέξεις του…”

Οι αρχές αναζητούν τον διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος εκτίει την στρατιωτική του θητεία στην παραμεθόριο και θεωρούν ότι θα ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ ένας από τους κατηγορούμενους κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

“Ήταν ψηλός και αρκετά sexy…” δήλωσε μια από τις αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψής του, “…διέφυγε με μηχανή μεγάλου κυβισμού προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας εμένα και τις συναδέλφους μου υγρές και άναυδες. Από τον τρόπο που έδρασε συμπεραίνουμε ότι είναι άκρως επικίνδυνος και μετριόφρων. Πρέπει να τον είχε μεγάλο.”

Ας ελπίσουμε ότι ο κατηγορούμενος θα συλληφθεί και ότι το κράτος θα λάβει επιτέλους τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας στο διαδίκτυο.     
           

  
Από ‘Το Έθνος’, 2 Σεπτεμβρίου 2013:

ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!!!
Μιχάλη τους έφαγες!

Στην εξάρθρωση μίας ακόμη τρομοκρατικής οργάνωσης κατέληξε η συντονισμένη προσπάθεια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με ξένα κλιμάκια για την πάταξη της εγχώριας τρομοκρατίας, υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του τέως Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Τα ηγετικά μέλη της ‘Σέχτας Επαναστατών’ συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην γιάφκα που διατηρούσαν επί της οδού Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, η οποία θεωρείται από τους ειδικούς ως η κεντρική της οργάνωσης αφού εκεί βρέθηκε το οπλοστάσιο της καθώς και πλήθος προκηρύξεων μαζί με πάρα πολλές αφίσες του Che Guevara.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε κληθεί εκτάκτως να συμμετάσχει στην επιχείρηση εξάρθρωσης της οργάνωσης λόγω της εμπειρίας του με τις συλλήψεις των μελών της 17 Νοέμβρη και του Επαναστατικού Αγώνα και της γενικότερης τεχνογνωσίας του περί τρομοκρατίας, αφότου η συμμετοχή του κρίθηκε απαραίτητη από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ύστερα από τα ακραία δολοφονικά χτυπήματα της οργάνωσης εναντίον του Γιάννη Φλωρινιώτη και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο Πρωθυπουργός σε δηλώσεις του, εξήρε το έργο και την προσωπικότητα του Υπουργού προσθέτοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει επαγρύπνηση και επαρκής προετοιμασία για το επερχόμενο νέο κύμα τρομοκρατίας σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν επανεκλεγεί. Ο Υπουργός από την πλευρά του, δήλωσε πως η Δημοκρατία και η ασφάλεια των πολιτών ήταν και είναι για αυτόν έννοιες αδιαπραγμάτευτες και πως θα συνεχίσει να υπηρετεί το κοινό συμφέρον με αμείωτο ζήλο.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα και θα απολογηθούν αύριο.



Από την ‘Καθημερινή’, 1 Δεκεμβρίου 2015:

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
Έξωση… στους βουλευτές!

Σάλο προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιουδαιόδουλου ότι η Εκκλησία θα διεκδικήσει τελικώς τις περιοχές που αναφέρονται σε χρυσόβουλο οθωμανικό φιρμάνι του 1762, σύμφωνα με το οποίο η κυριότητα του χώρου εντός του οποίου στεγάζεται και η Ελληνική Βουλή ανήκει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών!

Ο Αρχιεπίσκοπος προέβη σε δηλώσεις τονίζοντας πως: “Οι ελληνικές κυβερνήσεις ουδέποτε αμφεσβήτησαν τις διεκδικήσεις της Εκκλησίας μας διότι ήσαν πάντοτε δίκαιες και προς το συμφέρον του ποιμνίου. Δεχθήκαμε την προ καιρού άγρια φορολογία της λιγοστής εκκλησιαστικής περιουσίας για το καλό της πατρίδος μας και θα πρέπει τοιουτοτρόπως και οι κυβερνώντες να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά τα οποία ζητούν από τους άλλους. Ουδείς υπεράνω του Νόμου.”  

Το θέμα θα εξεταστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο οποίο προσέφυγε η Αρχιεπισκοπή και το κοινοβούλιο θα στεγαστεί προσωρινά στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής επί της οδού Σταδίου έως ότου εκδικαστεί η απόφαση.


Δριμεία επίθεση κατά παντός υπευθύνου εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θόδωρος Πάγκαλος όταν αντιλήφθηκε ότι η κεντρική είσοδος αυτού του κτηρίου είναι κατά πολύ στενότερη με συνέπεια να αναγκαστεί να εισέλθει στην κοινοβουλευτική συνεδρίαση από την ταράτσα με την βοήθεια ανυψωτικού γερανού.

H γ.γ. του Κ.Κ. κ. Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε τα λαϊκά στρώματα σε μαζική συσπείρωση και αντίσταση ενάντια στα βάναυσα αυτά αντιλαϊκά μέτρα (;) ενώ ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στον Ευαγγελισμό αφότου επιχείρησε να δηλώσει κάτι τόσο πωρωμένο και ανατρεπτικό με αποτέλεσμα να πνιγεί με το Freddoccino που έπινε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του.

Σε ηπιότερους τόνους εκφράστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, αναφωνώντας απλά “Αμάν!” ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ. δια στόματος Άδωνι Γεωργιάδη προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα: “Από την αυτοθυσία των μοναχών κατά την μάχη για την Κωνσταντινούπολη μέχρι το θεόπνευστο κείμενο-αριστούργημα της ‘Πατερικής Διδασκαλίας’, διαφαίνεται και διακρίνεται η συμβολή της Εκκλησίας στον αγώνα για την ανεξαρτησία του Ελληνικού Έθνους. Ας είμαστε αντικειμενικοί: Χρωστάμε πολλά στην Εκκλησία και η υποκρισία δεν ωφελεί κανέναν…”

Μένει πλέον να δούμε την εξέλιξη της δίκης καθώς η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται το 2090.



Από την ‘Ελευθεροτυπία’, 26 Μαρτίου 2018:

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Η ΜΙΣΗ ΧΩΡΑ!
Οι ανεγκέφαλοι ξαναχτυπούν!

Σοβαρά επεισόδια εξελίχθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όταν ομάδες ακροδεξιών οργανώσεων επιχείρησαν να ξεκινήσουν πορεία για τον εορτασμό του Στρατιωτικού Πραξικοπήματος του 1821.
Η πορεία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει ταυτόχρονα στις δύο πόλεις, από την πλατεία Bey-Effendi στην Αθήνα και από την πλατεία Aristotelski στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομία είχε κινητοποιηθεί από νωρίς το πρωί κυκλώνοντας τις περιοχές.

Τα αίματα άναψαν όταν θερμόαιμοι διαδηλωτές άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, και κατάφεραν να απωθήσουν τελικώς τους διαδηλωτές με την χρήση μαστιγίου ενώ προχώρησαν και σε αρκετές συλλήψεις.

Αργότερα το απόγευμα επιχειρήθηκε και δεύτερη συγκέντρωση την οποία απέτρεψε η αστυνομία, με αποτέλεσμα όμως οι διαδηλωτές να χωριστούν σε μικρότερες ομάδες και να σπείρουν τον πανικό σε όλη την πόλη καταστρέφοντας βιτρίνες καταστημάτων και βάζοντας φωτιές σε παρκαρισμένα οχήματα.
Τα πνεύματα ηρέμησαν αργά το βράδυ, ύστερα από την εξαγγελία του Πρωθυπουργού ότι εάν συνεχίζονταν τα επεισόδια θα αναγκαζόταν να θέσει σε ετοιμότητα δυνάμεις του στρατού.

Μετά το πέρας των επεισοδίων, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αχμέτ Γκιαούρογλου δήλωσε: “Τα φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα του σήμερα. Όσοι επιθυμούν τάξη, ασφάλεια και Δημοκρατία, μπορούν να τις απολαύσουν. Όσοι προτιμούν την σύγκρουση, θα την έχουν.”

Ευτυχώς, από τις ταραχές προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και οι συλληφθέντες εντάχθηκαν επιτυχώς στο πρόγραμμα σωφρονισμού ‘Ντεβσιρμέ’ σήμερα το πρωί. 



Από το Anorthotita.gr – Ένα site που δεν σέβεται τίποτα και κανέναν!’, 16 Σεπτεμβρίου 2020:

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
Ο AlexWell επιβεβαιώνεται ξανά!

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την πρώτη δημοσίευση του προφητικού άρθρου του αρχισυντάκτη της Ανορθότητας με τίτλο ‘Ειδήσεις από το μέλλον’, στο οποίο, μεταξύ άλλων, είχε προβλεφθεί και η δημιουργία του Anorthotita.gr!

Το άρθρο είχε δημοσιευθεί στο τότε blog του AlexWell, anorthotita.blogspot.com και είχε προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση όταν οι προβλέψεις που αναφέρονταν σε αυτό αποδείχθηκαν ακριβείς, αυξάνοντας το ήδη πολυπληθές αναγνωστικό κοινό του δημοφιλούς ιστοτόπου.

Η συνέχεια ανήκει πλέον στην ιστορία… Μεταφράσεις των άρθρων του σε περισσότερες από 27 γλώσσες, 2 Νόμπελ Ειρήνης, 3 βραβεία Αρίων και ‘Άντρας της Χρονιάς’ για 4 συναπτά έτη, ο AlexWell καθίσταται η κυρίαρχη δύναμη στον χώρο της διαδικτυακής κωμωδίας και ιδρύει το Anorthotita.gr


Ευχάριστη σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι μόλις σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραθέσει δεξίωση προς τιμήν του “ Για όλα όσα έχει κάνει για την χώρα και για τους Έλληνες. Τόνωσε το ηθικό πολλών κατά την οικονομική κατάρρευση του ’13 με τα γραπτά του και συνεχίζει να προβάλλει την ελληνική ιδιοσυγκρασία και το ελληνικό χιούμορ διατηρώντας ένα υπερεθνικό προφίλ”  όπως δήλωσε. “Ο τύπος γαμάει” πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Ο AlexWell ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και δήλωσε πως θα είναι τιμή του να παραστεί σε μια τέτοια εκδήλωση λέγοντας με την χαρακτηριστική του γλαφυρότητα: ROCK, ουίσκι και πουτάνες στις προεδρικές αλάνες! ΜΕΣΑ μωρή προεδράρα!”

Ας ευχηθούμε και εμείς καλή συνέχεια στον συνάδελφο μας και ας ελπίσουμε ότι το site της Ανορθότητας θα παραμείνει Νο.1 στις καρδιές σας για άλλα 10 χρόνια!
 





15 comments:

  1. χαχαχα!Ωραιος..

    ReplyDelete
  2. Ok alex eisai enas mikros 8eoulis kai den ekplisome apo to post sou giati to i3era oti eisai talentara, sinexise etsi kai trelane mas olous !!!
    kai ena minima gia tous mpatsous... den 8a me piasete pote re kariolides !!!

    ReplyDelete
  3. Ωραίος, Αλεξ. Τσέκαρε αν θες www.diprosopos.blogspot.com.

    ReplyDelete
  4. XAXAXAXA Gamise to arthro alex BLOG VITRINA..........

    ReplyDelete
  5. ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

    ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΥ
    ESPRESSONEWS
    Tετάρτη, 27 Μαρτίου 2030

    Τρόμο έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης του διάσημου μελλοντολόγου AlexWell χτες από τους άντρες της δίωξης σεξουαλικού εκγλήματος.
    Το διάσημο μέντιουμ συνελήφθη στη βίλλα του στο Καβούρι μετά από καταγγελίες πελάτισσας του για σεξουαλική εκμετάλλευση,ασέλγεια και σωματικές βλάβες τις οποίες υπέστη η παθούσα κατά τη διάρκεια εξαναγκασμένης συνεύρεσής της με το δράστη.
    Έντρομη η άτυχη γυναίκα δήλωσε στους άντρες της δίωξης ''εκμεταλλεύτηκε την αφέλειά μου και την αγωνία μου για το μέλλον.....μου έφαγε ενα διαμέρισμα στο Παγκράτι,ένα αγροτεμάχιο εξ αδιαιρέτου στη Μαγούλα (εκπληκτική τοποθεσία κύριε πολισμαν με ρεύμα νερό και γεώτρηση),ενα Volkswagen beetle του '74 με ασημι ζάντες,ενα BMX ,σαλονοτραπεζαρία από το Δελούδη ,5 κιλά αστακό γκρατινέ και 2 σακούλες πατατάκια........και σαν να μην έφτανε αυτό με έπεισε να συμμετάσχω σε μια τελετή, που όπως μου υποσχόταν, θα μου έφερνε πίσω τον αγαπημένο μου''.
    Περιγράφοντας με λεπτομέρειες την εν λόγω σατανιστική τελετή η παθούσα συνεχίζει ''....έβγαλε από το πανταλόνι του κάτι που έμοιαζε με ανακόντα...μακρύ ,γλιστερό και ευθυτενές.Άρχισε να με υπνωτίζει με αυτο,εβίωσα απώλεια συνειδητότητας ....κάτι έξω από τον κόσμο τούτο ασελγούσε πάνω στο τρυφερό κορμί μου....''

    ReplyDelete
  6. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο δράστης έχει ενσωμάτωμένο στη βουβωνική του χώρα βιολογικό όπλο με την κωδική ονομασία FeelThePain 82GRXXX18και άνω, με μήκος αυχένα 93cm ,διάμετρο κεφαλής 68,5cm,επαναφορτιζόμενο και ημιαυτόματο.Καταναλώνει ελάχιστα οπλίζει και ολοκληρώνει αυτόματα την αποστολή του 4 φορές μετά από φόρτιση με ενάμιση μπουκάλι Jameson.Ο ράφτης του δράστη επιβεβαιώνει στην κατάθεσή του αυτές τις πληροφορίες αναφέροντας χαρακτηριστικά ....''ήθελα δυόμιση μέτρα ύφασμα για να του φτιάξω τον καβάλο...''και συνεχίζει δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες για τον ιδεολογικό προσανατολισμό του διάσημου μέντιουμ λέγοντας......''δεν πήγαιναν ούτε αριστερά ούτε δεξιά ...εκεί εστιασμένα στο κέντρο....''
    Με βάση αυτές τις πληροφορίες η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξετάζει και τις σχέσεις του δράστη με τρομοκρατικές οργανώσεις των ΕΛ.Ο εκπρόσωπος τύπου των ΕΛ Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες λέγοντας..''πρόκειται για μια καταφανή και ξεδιάντροπη σιωνιστική συνωμοσία που σαν σκοπό έχει να καταστρέψει τη φήμη και δόξα του ευλογημένου λαού του Θεού ,των παντοδύναμων ΕΛ.''
    Μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο διάσημος μελλοντολόγος προφυλακίστηκε σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και βρίσκεται στο ίδιο κελί με τους συλλειφθέντες νεανικού blog ,το οποίο διακινούσε πορνογραφικό υλικό.

    ReplyDelete
  7. Sorry ρε αναγκάστηκα να το κόψω στα δύο ....ήταν μεγάλο και δε χώραγε...με νιώθεις Alex έτσι?Αρχιδοκουφάλα όσο πας και μαθαίνεις ,γάμησε το post!Σου στέλνω πολλά φιλιά κι ας είσαι μαμάκιας και βυζαίνεις τη μάνα σου ακόμα.

    ReplyDelete
  8. Καλά τα λες κεφαλαιοκράτισσα... αλλά τα έχω προβλέψει ήδη αυτά όπως έχω προβλέψει ότι θα αποδράσω καπάκι την επόμενη μέρα ΚΑΙ ότι θα πάρω μαζί μου τους άλλους ΚΑΙ ότι θα σφάξω τη γκαργιόλα που μ' έδωσε.

    Υπομονή chatters, 19 χρονάκια με καλή παρέα περνάνε αέρα.

    ReplyDelete
  9. SeymourGuadoNextSinOctober 6, 2010 at 1:43 AM

    Well den exw logia pragmatika. Blog Vitrina HAHAHHHAHAHAHAHHAHA gamise to arthraki.

    Kai epeidi ta logia einai peritta:

    +1 Well xaxaxax

    ReplyDelete
  10. τρυπιο.. καλη φαση

    ReplyDelete
  11. poso gamatos mporei n eisai....poso?????

    ReplyDelete
  12. πεθαναααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελειοοοοοοοοο!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχα και το extra απο νικαρετη καλο
    !!!!!!!

    ReplyDelete
  13. eisai poly sexyyyy!!!!
    se 8elw mesa mouououou!!!
    H trypia sou pou "είχε προ μηνών αποδράσει από την πτέρυγα ‘Ανεγκεφαλίτιδας και Διπολικών Διαταραχών’ του Δρομοκαϊτείου…"
    na 3ereis oti an afto to mhnyma einai anwnymo, e3antlhsa olous tous allous pi8anous tropous...
    s'agapw giati eisai wraios... s'agapw giati eisai esy... ki agapw KI OLO TON KOSMO giati zeis ki esy mazi...!

    ReplyDelete
  14. Χαχαχαχα...Πολύ καλό. Αν και περίμενα να αναφέρεις σε πρόβλεψη και τον κωλόγερο τον Άντονι Χοπκινς για το πως πέθανε.....

    Πολύ καλά το blog σου. Το διαβάζω αντίστροφα (παλιότερα προς καινούργια) εδώ και ώρα και έχω λιώσει. Well done AlexWell.

    ReplyDelete